Victory in de Videoclip van JeBroer feat. Gers Pardoel – Malu


Zoals jullie van ons gewend zijn verzorgen wij optredens bij streetparades, bloemencorso’s, taptoes, de avondvierdaagse en serenades, maar dit keer hebben we op een wel heel bijzondere locatie op mogen treden: Show- and Marchingband is te zien in een videoclip van Jebroer feat. Gers Pardoel met het nummer Malu.

Het was een mooie ervaring om mee te mogen spelen in deze gave videoclip. De dag van de opname scheen de zon volop wat natuurlijk de beelden ten goede kwam. In de videoclip is Victory alleen marcherend te zien, maar we hebben die dag ook wat nummers kunnen spelen met Gers en Jebroer die ontzettend enthousiast reageerden. 

Hieronder zie je de uiteindelijke videoclip. We zijn als vereniging trots dat we mee hebben mogen werken aan dit nummer waarin Jebroer een ode brengt aan zijn schoonzus Malu. Handtekeningen worden dinsdag tijdens de repetitie uitgedeeld – grapje 😉