Word lid van de leukste muziekvereniging van Den Haag!


Show- and Marchingband Victory is een gezellige muziekvereniging uit Den Haag waarbij muzikaliteit en vriendschap hoog in het vaandel staan. We streven ernaar om het publiek ieder optreden te vermaken en verrassen, of er nu 10 man staat te kijken of 1000.

Optredens in binnen- en buitenland

Victory is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Vooral Duitsland, BelgiĆ« en Frankrijk zijn we regelmatig te vinden voor carnavalsoptochten en streetparades. Ons repertoire bestaat uit populaire en eigentijdse muziek, afgewisseld met swingende samba’s en ritmes van het slagwerk.

Iets voor jou?

Wil jij muziek maken binnen een gezellige vereniging waarbij iedereen gelijk is en vriendschap een bindende factor is? Kom dan eens langs! Je kunt vrijblijvend komen kijken op dinsdagavond tijdens onze repetitie of donderdagavond als de leerlingen en secties apart repeteren. Ons repetitieadres is:

Sportpark Prinses Irene
Schaapweg 2, Rijswijk

Het maakt niet uit of je al een instrument kunt bespelen of niet. We geven je graag persoonlijk les op een passend niveau zodat je uiteindelijk met de marchingband mee de straat op kan.

Heb je nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op