Steun jij Victory met de Anjeractie?


Net als ieder jaar doet Victory ook dit jaar mee met de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds. Natuurlijk kunnen we hier een extraatje mee ophalen voor de club, maar we vinden het ook heel belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan het behoud van cultuur in Nederland. 

Aankomende week zullen wij in verschillende buurten in Rijswijk e.o. optredens verzorgen en zijn we vergezeld met de bekende oranje collectebussen. Maar, omdat niet iedereen in de gelegenheid is om te komen kijken en dus ook geen donatie kunnen doen via de collectebus hebben we dit jaar iets nieuws. Je kunt ook online een donatie doen aan Show- and Marchingband Victory via de website van de Anjeractie

Nieuwe instrumenten en uniformen

Zoals de meesten van jullie misschien wel weten is de vereniging flink aan het groeien en hebben we hard nieuwe instrumenten en uniformen nodig. Onder andere met deze actie kun je ons een financieel steuntje in de rug geven en dat waarderen wij dan ook enorm!

Ja, ik doneer!

Wil je onze vereniging steunen? Ga naar onze actiepagina en doneer! Namens heel de club alvast ontzettend bedankt!

DONEER