Pinksterparade in Jambes


Maandag 21 mei, op Tweede Pinksterdag, zijn we afgereisd naar Jambes (België) om daar mee te lopen met de Pinksterparade. Showgroep Liberté ging met ons mee en in een overvolle gezellige bus reden we richting de Belgische grens. Een korte stop, de bekende liedjes die gezongen worden en rond half 1 waren we op plaats van bestemming.

Liberté en Victory waren nummer 5 in de stoet dus we konden al vlot vertrekken. We liepen door de straten van Jambes en langs de Maas en er stond best wat publiek langs de kant. Het zonnetje scheen volop, dus het was aardig zweten in onze pakken.

In Jambes hadden we ook een primeur, namelijk het eerste optreden van Yessica van Staalduinen bij Victory. Yessica speelt bariton en ondanks dat haar schoenen voor de nodige blaren zorgden heeft ze het goed gedaan. Yessica, welkom bij de club!

 

Foto’s van het optreden