Vaarwel 2018, hallo 2019!


Wat gaat het jaar toch snel: nog maar even en we staan met champagne in onze handen te proosten op het nieuwe jaar! Tijd om kort terug te kijken en vooruit te blikken.

2018 heeft Victory veel moois gebracht. Een hoogtepunt was toch wel het 40 jarig jubileum van de vereniging dat we met elkaar hebben gevierd in maart.

Ook in 2018 hebben we veel plaatsen bezocht om optredens te verzorgen. Verder weg, waarbij de gezellige busreizen zeker genoemd mogen worden, en dichter bij huis. Van serenades voor bekenden, zoals ons erelid Fred van der Burg deze maand, tot taptoes in Groningen en Ede en het bloemencorso in Sint Jansklooster. We hebben het publiek elke keer weer vermaakt.

Kom je kerst met ons vieren?

Aanstaande zaterdag 22 december is het zover: het kerstfeest van Victory. Hoe de avond precies zal verlopen, is nog even een verrassing! Maar het programma is bomvol en het beloofd zoals vanouds gezellig te worden. Trek je mooiste kerstoutfit aan en kom gezellig langs, entree is gratis!

Onze Charles Dickensband is nog een paar keer te bewonderen…

De Zeurpieten hebben het land inmiddels alweer een poosje verlaten en dat betekent natuurlijk dat het de beurt is aan de Charles Dickensband om gezellige kerstmuziek ten gehore te brengen. Je kunt ze dit weekend nog een aantal keer bewonderen. Waar ze te zien zijn, kun je zien in onze agenda.

Play inn 2019: luidt samen met ons een nieuw muzikaal jaar in

Zoals ieder jaar beginnen we het nieuwe jaar met de Play inn: het moment om gezellig aan te schuiven en lekker wat nummertjes mee te spelen. Zoals je misschien al weet, hebben we in 2018 afscheid genomen van onze show Rock Alive en zijn we druk bezig met het instuderen van onze nieuwe show. Tijdens de Play inn kun je een eerste voorproefje verwachten!

De Play inn is op zondag 13 januari vanaf 13:00 uur op ons repetitie adres aan de P.C. Boutenslaan 203 in Rijswijk. Zien we je dan?

Fijne dagen en alvast een gelukkig en muzikaal 2019

Namens alle leden en vrijwilligers van Show- and Marchingband Victory willen we je hele gezellige dagen toewensen en alvast een schitterend en muzikaal 2019. We hopen je ergens te mogen begroeten tijdens een van onze repetities, optredens of feestavonden!