De Zeurpieten bij de intocht in Vlaardingen


Zaterdag 17 november was het weer zover: de Zeurpieten reisden met Sinterklaas mee naar Nederland om vele kinderen en ouders te vermaken met hun muzikale klanken. Voor het eerst kwamen de Zeurpieten aan land in Vlaardingen om daar de intocht muzikaal te begeleiden. 

De Zeurpieten wachtten de Sint op waarna ze vooraan in de stoet richting het centrum van Vlaardingen vertrokken. Daar kwamen de bekende Sinterklaasliedjes weer aan bod. Het kan niet anders dan dat ze heel de zomer hard hebben geoefend, want er werden een aantal nieuwe nummers gespeeld die bij het publiek in goede aard vielen. 

Na een pauze werden de Zeurpieten door de Brandweer naar een ander winkelcentrum in Vlaardingen gebracht om ook daar de boel op zijn kop te zetten. Het publiek was enthousiast, de kinderen waren blij; we hebben genoten van dit mooie kinderfeest!

Kom je ook kijken bij één van onze optredens?

De Zeurpieten blijven voorlopig nog even in Nederland. Op zaterdag 24 november zullen zij te zien zijn in Den Haag Zuid-west en op 1 december vind je ze op de Dierenselaan in Den Haag. Houd de agenda in de gaten. Je kunt de Zeurpieten ook volgen via hun Facebookpagina

Foto’s van het optreden