Zeer geslaagd jubileumfeest


Wat een gaaf jubileum feest

Victory 40 jaar, dat is speciaal. De opkomst was groot, onwijs gaaf. We hebben mogen genieten van een orkest met oud-leden, die onwijs gave muziek van vroeger hebben gespeeld. Na dit alles heeft Victory zelf ook nog gespeeld.

Maar dit is niet alles. Naast Victory dat 40 jaar bestaat, hebben wij ook een onwijs liefdevol en inspirerend persoon die gehuldigd werd voor 40 jaar lidmaatschap, namelijk Fred v/d Burg. Het was een onwijs gave en geslaagde avond, waar iedereen trots op mag zijn.

Show- and Marchingband Victory wil graag iedereen bedanken voor het organiseren van een onwijs gaaf jubileum om nooit te vergeten. Wij als Victory willen nog heel veel jaren er bij op tellen, en op deze manier gaat dat zeker lukken.

Video

Heb je het jubileumfeest gemist of nog een keer nagenieten? Bekijk de video hieronder, gemaakt door Theo Zwinkels.