Show- and Marching Victory bestaat 40 jaar!


Het is feest in Den Haag!

Vandaag, 2 maart 2018, is de dag dat Show- and Marchingband Victory uit Den Haag 40 jaar bestaat. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Zaterdag 3 maart 2018 trappen we ons jubileumjaar af met een reünie en jubileumconcert.

Victory heeft in de afgelopen 40 jaar talloze optreden in binnen- en buitenland verzorgd en mooie prijzen behaald. In die 40 jaar hebben we vele hoogtepunten beleefd. Een aantal hoogtepunten zijn: goud op het WMC, Nederlands Kampioen taptoe Breda, 6x Haags Kampioen, eerste prijs kampioen in Assen 2010, optredens in Nice, Jersey en Sicilië… zo zouden we nog wel even door kunnen gaan.

Victory is altijd op zoek naar uitdagingen op muziekgebied en we streven ernaar het publiek altijd te blijven verrassen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat we een eenheid zijn en het gezellig hebben met elkaar, tijdens de optredens, maar ook in de bus als het optreden erop zit. 

Met zo’n rijke geschiedenis en een vereniging die het laatste jaar behoorlijk is gegroeid kunnen we alleen maar vol vertrouwen naar de toekomst kijken!