Show- and marchingband Victory in Halle


Zondag 11 maart 2018 heeft Victory een mooi optreden kunnen verzorgen in Halle (België). Iedereen was razend enthousiast over de komst van Victory. Als eer mochten wij de prins en prinses begeleiden naar de voorkant van de parade, waar Victory als eerste van start mocht gaan.

Eenmaal toen de parade begon, mochten wij ons ding doen. Hierbij hebben wij ook een nieuw stukje straatshow kunnen laten zien op de Samba van het slagwerk. Iedere sectie gaat namelijk zijn eigen weg. Hier reageerde het publiek onwijs gaaf op. Aan het einde van de parade kwamen we op een groot plein om te laten zien waar we als Victory voor staan: het publiek entertainen. We kwamen op met The best of Gloria Estefan en hierna hebben we I’ve got the music in me gespeeld. Het publiek vond het geweldig.

Ook willen wij Fred van Altena en Danny van der Veen onwijs bedanken voor hun hulp. Hier zijn we erg blij mee.

Bekijk hieronder de foto’s die gemaakt zijn