Lars Baan nieuwe tamboer-maître van Victory


Op 8 oktober j.l. had Lars Baan zijn eerste optreden als nieuwe tamboer-maître van Show- and Marchingband Victory. Een week of vijf ervoor had Lars te horen gekregen dat hij de nieuwe maître zou worden en dat het Haags Presentatie Festival zijn eerste optreden zou worden. Vijf weken de tijd om zich klaar te maken voor zijn nieuwe plek binnen de Show- and Marchingband. Keihard heeft hij ervoor gerepeteerd en dat werd beloond met een fantastisch debuut.

Mijn eerste optreden als maître was super gaaf‘, aldus Lars. ‘De band was super leuk. Alles ging goed, nou…. één klein foutje daar gelaten, maar we kunnen niet altijd alles goed doen. Ik ben binnen 5 weken opgeleid en stond daar gewoon even. Het publiek was echt fantastisch, ik kreeg er kippenvel van. Ik vond het gewoon super gaaf!‘. 

Na het optreden verzamelde de band zich buiten om nog even een nummertje te spelen voor onze oude maître, deze was namelijk jarig en ook dat konden wij niet voorbij laten gaan. Lars gaf het commando om in te rukken en dat heeft hij geweten ook. Een hele grote groepsknuffel voor Lars. Fantastisch gedaan jongen, op naar het volgende optreden!