Victory is op zoek naar jou!


Show- and Marchingband Victory zoekt versterking!

Show- and Marchingband Victory is groeiende, maar de afgelopen periode is gebleken dat de verhoudingen tussen de secties een beetje weggezakt is. In de winterperiode (november – maart) gaan wij aan de slag met een nieuwe show, met als thema Rock. 

In onze nieuwe show is er plek vrij op de volgende instrumenten:

  • Bariton
  • Bastrombone
  • Sousafoon

Kun jij een van deze instrumenten bespelen en lijkt het je leuk om deel uit te maken van Show- and Marchingband Victory? Twijfel dan niet en kom geheel vrijblijvend een keertje kijken op onze repetitie! Onze band staat al 10 jaar onder leiding van Remco Kop (hoofdinstructeur). Hij wordt ondersteund door Marco Hopman (slagwerk) en Robin de Vries (show).  

We repeteren op dinsdagavond (19:30 uur – 22:00 uur) en donderdagavond (19:00 uur – 22:00 uur) in het Stanislas College, P.C. Boutenslaan 203 te Rijswijk. Uiteraard ben je ook welkom als je een ander instrument bespeelt*.

We zien je graag een keer verschijnen!

 

*Wil je eerst geïnformeerd worden naar de mogelijkheden, voordat je een kijkje komt nemen? Je kunt een mailtje sturen naar onze secretaris, zij vertelt je wat je wilt weten!