Bloemencorso Bollenstreek – Noordwijk


Op 23 april 2016 mochten wij, na een aantal jaren afwezigheid, weer deelnemen aan het Bloemencorso Bollenstreek. De eerste etappe was voor ons weggelegd en wij mochten het bloemencorso openen. Het begon met de heerlijke ochtend zon die ons rustig wakker liet worden. Langzaam kregen we het lekker warm, mede dankzij het enthousiaste publiek langs de kant. Plots was daar ineens een enorme stortbui en waren we helemaal doorweekt. Daarna kwam het lekkere zonnetje weer terug en droogden we weer op. Helaas mochten wij in het Bloemencorso geen straatshows uitvoeren, omdat het mogelijk was dat dit de stoet op zou gaan houden en er mocht geen vertraging opgelopen worden.

Onze eigen Theo Zwinkels was ook weer van de partij en dat betekent dat wij een mooie reportage hebben kunnen maken van ons optreden.

Deel 1

Deel 2

 

Kim van Mill