Bloemencorso Wiltz (LUX)


Op Tweede Pinksterdag stond er een lange busreis op het programma. Maar liefst 4,5 uur rijden tot we in Wiltz aan zouden komen. Snel omkleden, snel de bus weer in om naar het startpunt te gaan en daar nog even een momentje wachten tot we echt mochten beginnen. We hielden ons hart vast, het was een bergachtig gebied, maar we konden opgelucht ademhalen, want we moesten alleen bergafwaarts lopen. Dat is ook best zwaar, maar na een klein half uur lopen waren we al op de helft van de optocht. Het meeste publiek stond in het dorp zelf en daar hebben we dan ook een showtje uitgevoerd. 

Voor veel instromers was dit het eerste buitenlandse optreden, wat dus gezorgd heeft voor ons vaste ritueel tijdens de terugreis.

Maurice Zwinkels willen wij graag bedanken voor zijn invalbeurt op de snare, vanwege twee blessure gevallen bij het slagwerk. Ook willen wij Stefan Heidema hartelijk bedanken voor zijn invalbeurt, je hebt het weer top gedaan.

 

Kim van Mill