Victory-weekend 18 t/m 20 maart een groot succes!


Vrijdag 18 maart 2016 

Na het avondeten werden wij allen verwacht bij Het Zwaluwnest in Ter Aar. De avond stond in het teken van een gezellig spelletje, het Grote-Chaosspel. Overal door het kamphuis hingen opdrachten, deze moesten uitgevoerd worden voor de juryleden. Dit zorgde voor hilarische beelden. de opdrachten liepen erg uiteen, van het zingen van een lied achterstevoren naar een estafette in kruiwagenloop. Er werd nog door gefeest tot in de vroege uurtjes.

 

Zaterdag 19 maart 2016

De zaterdag stond in het teken van het instuderen van nieuwe muziek & nieuwe straatshows. Onze instructeur Remco Kop kwam in grieperige toestand naar Het Zwaluwnest om de nieuwe nummers samen met ons te oefenen. ’s Middags zijn wij naar een sporthal in Woubrugge gegaan en daar hebben wij de puntjes op de ‘i’ gezet bij de straatshows.

’s Avonds was het tijd voor de feestavond. Het thema van het feest was dit jaar Cowboys & Indianen. De Daltons waren vertegenwoordigd, maar ook niet te vergeten Indiana Jones. Ook op deze avond werden er spelletjes gedaan, zoals het klassieke blikwerpen, maar ook het bouwen van een perfecte totempaal.

 

Zondag 20 maart 2016

Een klein beetje uitslapen, spullen inpakken en daarna lekker rustig aan genieten van de laatste dag. Nog even lekker muziek maken en dan rustig afscheid nemen van elkaar (al is het maar voor 1 dag…). Het was weer een groot succes. Elk jaar is het genieten geblazen van elkaar. We hebben een heel productief weekend gehad. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad en ben zondagavond lekker vroeg gaan slapen.

 

Kim van Mill