Charles Dickens Christmasband in Bergen op Zoom


Op zaterdag 12-12-2015 werd het eerste optreden ingeluid in Bergen op Zoom. Om half 11 werd er verzameld op de school aan de P.C. Boutenslaan te Rijswijk. De busjes stonden al klaar en alles werd ingeladen. Na een bakje koffie ging iedereen de busjes in om richting Bergen op Zoom te gaan.

Onderweg kwam 1 van de 2 busjes stil te staan voor een brug. Mooie tijd om dus even de benen te strekken en natuurlijk een paar mooie foto’s te maken. Nadat de brug weer was gezakt werd de trip weer doorgezet naar Bergen op Zoom. Daar aangekomen ging iedereen zich omkleden en klaarmaken om een dag muziek te maken in het winkelcentrum.

Om 12:30 werden de eerste noten ten gehore gebracht in het winkelcentrum en kon het feest beginnen. Na op verschillende plekken te hebben gespeeld was het weer tijd voor een pauze, waar uitstekend voor ons werd gezorgd. Na de pauze gingen we weer het winkelcentrum in om het winkelend publiek te vermaken. Deze dag hebben wij als Dickensband veel gesjouwd en gelopen om op de juiste plekken te staan. Uiteindelijk was het 5 uur en hadden we ons eerste optreden officieel afgerond.

Bij de omkleedruimte kregen we nog een lekker soepje voorgeschoteld waarna de busjes werden opgehaald. Toen de busjes aankwamen werden de spullen ingeladen, hebben wij de organisatie bedankt en gingen we weer richting Rijswijk. Rond half 8 kwamen we aan op de school en werden de spullen even veilig binnengezet om ze ook de volgende dag nog te kunnen gebruiken.

Het was een mooi eerste optreden en iedereen heeft zich prima vermaakt. Alles liep op rolletjes en we hebben weer genoeg gelachen. Op naar zondag om dan IJsselstein weer van onze muzikale kunsten te laten horen.

Iedereen heeft het weer top gedaan en op naar morgen!

Groetjes,

Een trotse bassist