Kerstfeest Victory 18-12-2015


Voor de kerstliefhebbers is het nog even geduld hebben. Over een kleine maand kunnen we de kerstbomen optuigen en massaal oliebollen en appelflappen bakken. Deze warme decembermaand moet gevierd worden en wat is er nou leuker dan een gezellig feestje bij Show- and Marchingband Victory? Juist ja, niets! 🙂

Kerstfeest Victory

Op je kerstbest

Op vrijdagavond 18 december is iedereen die wil van harte welkom in onze repetitieruimte aan deP.C. Boutenslaan 203 in Rijswijk. Onze eigen Dickensband zal een aantal nummers ten gehore brengen en ook hebben we een mini kerstmarkt en kleine bingo voor u voorbereid. We gaan er een fantastische avond van maken. De opbrengst van deze avond gaat naar ons Instrumentenfonds en we hopen met dit geld in het nieuwe jaar een hoop nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen.

Hopelijk bent u enthousiast geworden en staat deze datum vast in uw agenda. Kom in uw mooiste kerstoutfit en geniet van de heerlijke kerstsfeer met vrienden en familie. Voor deze avond vragen wij een entreeprijs van €5,- inclusief een welkomstdrankje en consumptie. We hopen jullie in grote aantallen te mogen begroeten op vrijdagavond 18 december vanaf 19:30 uur! Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in!