HFvM Presentatie festival 2015


Na lang oefenen en repeteren was daar eindelijk onze presentatie op 10 oktober in de Houtrusthal te Scheveningen.

Onze show Spotlight hebben wij natuurlijk al vaker laten zien en foutjes zijn er altijd, maar deze keer ging het ontzettend goed. Ook de reacties uit het publiek waren behoorlijk positief.

De avond werd geopend door Jong Victory, die een gave show liet zien, en wij als marchingband mochten de avond afsluiten. Jong Victory, jullie hebben een prestatie neergezet om trots op te zijn! Jullie hebben meegedacht met de instructie aan de invulling van de show; top gedaan!

Voor de marchingband was het lang wachten; half tien pas mochten we op om als laatste het publiek te vermaken. De muziek stond en de figuren waren er dus Victory was positief aanwezig. De zaal zat helemaal vol en na onze show kwamen de korpsen op ons nieuwste slagwerknummer Samba Gigantica dat erg vet klonk en daarna Funny Sunny waarbij het publiek lekker mee kon doen.

Er werden nog wat gezamenlijke nummers gespeeld en zoals dat met veel dingen gaat; het is voorbij voor je er erg in hebt. Al met al is het een mooie en gezellige avond geweest en ben ik met een goed gevoel naar huis gegaan.

Daarom ook mijn dank aan Robin en Remco!

Groetjes,

Rob Koolwijk