Victory neemt afscheid van Rock Alive


Afgelopen zaterdag 6 oktober toonde Show- and Marchingband Victory voor de laatste keer de show ‘Rock Alive’ aan publiek. Na twee jaar is het tijd om afscheid te nemen van de show en een nieuwe show in te studeren. De muziek voor de show ligt sinds enkele weken op de plank. Daarover later meer!

Victory was voor het eerst te gast bij de Indoor Taptoe Ede waar ze samen met Jeugdshowband Irene Ede, Juliana Amersfoort, Kamper Trompetter Korps Kampen, de Floraband uit Rijnsburg en Showband Irene Ede de avond muzikaal invulling gaven. Nog één keer vermaakten we het publiek met Bohemian Rhapsody, Born to be Wild, Alive and Amplified, We Will Rock You, I Love Rock and Roll, Dream On en Sweet Child O’ Mine. Het publiek was enthousiast, daar doen we het natuurlijk voor.

Bekijk het foto album van Taptoe Ede op onze Facebookpagina.

Laatste keer ‘Rock Alive’

Nieuwe show

Zoals al eerder gezegd gaat de focus de komende maanden naar het instuderen van de nieuwe show welke wij hopen te presenteren op Koningsdag 2019. Wat het thema van de nieuwe show wordt houden we nog even geheim! Hou onze agenda in de gaten.