Streetparade Delft


Show -and Marchingband Victory uit Den Haag in Delft, met nieuwe instrumenten

Wat gaaf dat we hier weer voor uitgenodigd waren, we hebben er van genoten! Wij vinden het gaaf dat het in Delft nog steeds zo actief is, en willen dit dan ook graag nog heel vaak mee maken. Wij vinden het onwijs leuk hoe alle korpsen weer mee hebben gedaan en willen namens Victory ook iedereen bedanken zoals: de organisatie, andere korpsen, alle vrijwilligers, onze fans en alle toeschouwers.

Ook willen we mededelen, dat het afgelopen jaar Victory enorm hard hun best heeft gedaan voor nieuwe instrumenten. Zoals u kunt zien op de foto is dat gelukt, er zijn 5 nieuwe sousen, 4 nieuwe baritons en 4 nieuwe trombones aangeschaft. Heel veel speel plezier op de nieuwe instrumenten. Show -and Marchingband Victory is er onwijs trots op.