Victory haalt € 1.385,- op met de Anjercollecte


Net als voorgaande jaren heeft de club zich ook dit jaar weer ingezet voor de Anjercollecte van het Prins Bernard Cultuurfonds. In de laatste week van mei zijn we flink wat huizen langs gegaan met de collectebussen en de marchingband kon hierbij niet ontbreken. We zijn langs de deuren gegaan in de wijken De Strijp, Sion / ’t Haantje en we zijn in winkelcentrum De Boogaard geweest.

Ook hebben we online een actiepagina opgetuigd waar men kon doneren als ze niet in de gelegenheid waren om bij één van de collectes te komen kijken. Door dit met elkaar zoveel mogelijk te delen, hebben we een groot bereik behaald met de actie, en niet zonder succes.

Opbrengst

De vele inspanningen van zowel leden, de manager, verzorging én vrijwilligers hebben vruchten afgeworpen: met de collectebussen hebben we € 920,- opgehaald en online € 465,-. In totaal komen we daarmee op € 1.385,- waarvan we de helft mogen houden: € 692,50! De andere helft gaan naar het Prins Bernard Cultuurfonds waarvan we eerder dit jaar nog een donatie hebben gekregen van € 2.500,- waarmee we nieuwe instrumenten aan kunnen schaffen. 

We willen hierbij nogmaals alle donateurs, vrijwilligers met de collectebussen, leden voor de gelopen optredens, verzorging en manager bedanken. Met elkaar hebben we er dit jaar een succes van kunnen maken en hebben we weer een mooie extra bijdrage voor onze mooie club in het laatje gebracht.