Op naar Concours Schiedam!


In juni heeft de Show- and Marchingband deelgenomen aan Concours Assen. Daar werd een mooie beoordeling gehaald en daarom is er besloten om dit jaar nogmaals een concours de bezoeken. 

Op 4 november reizen de leden af naar Schiedam om hier nogmaals een beoordeling te halen. Het wordt de derde keer dat de show opgevoerd wordt. Op dit moment wordt er elke dinsdagavond hard gerepeteerd door de leden. Er zitten kleine veranderingen in de show, waardoor de show nog beter zal gaan lopen. 

De Show- and Marchingband hoopt op uw support op 4 november. Wij zullen de wedstrijddag afsluiten en zijn (helaas) de enige vereniging die meedoet aan de showwedstrijd. Dat betekent niet dat wij de kantjes er vanaf gaan lopen, want het is wel de bedoeling dat de ruime 81 punten uit Assen verbetert zullen worden.