Victory naar DCN Contest Dordrecht


Zaterdag 12 september zijn onze muzikanten afgereisd naar Dordrecht voor DCN Contest: Drum Corps Nederland. Victory deed mee in de Open Class zonder punten. Dat wil zeggen; de jury beoordeelde ons en deze feedback is voor de instructie. Zo weten ze waar Victory staat en waar we aan kunnen gaan werken.

Victory was al vroeg in de avond aan de beurt. In het stadion van FC Dordrecht zat de tribune al aardig gevuld. De jury was klaar, de focus was van de gezichten af te lezen en Marco gaf aan te kunnen starten met de show. De show verliep goed. De nummers spraken aan bij het publiek en Victory kregen veel applaus.

Toen begon het wachten voor de leden. Aan het einde van de avond zouden ze namelijk nog samen met alle andere muzikanten opstellen voor de finale. Deze verliep anders dan gewend. In lange rijen moesten de korpsen opstellen aan de rand van het veld. Toen alle korpsen er stonden, kwam er beweging in en uiteindelijk stonden de korpsen mooi opgesteld voor het publiek. Alle prijzen en rapporten werden uitgedeeld en dit betekende ook gelijk het einde van de avond.

Het was een mooie ervaring voor de leden van Victory om zich eens in een andere wereld te vertonen. Na de contest was iedereen nog welkom  bij het clubgebouw van Jubal voor een afterparty.

Zie hier het fotoalbum op de Facebook pagina

Groetjes Lynn