Slagwerkgroep Victory doet mee aan het Varend Corso 2018


Zondag 5 augustus heeft de slagwerkgroep van Victory deelgenomen aan het Varend Corso. De zondag is traditioneel de dag door Delftland. We zijn door onder andere Delft, Schipluiden en Den Hoorn gevaren. Het zonnetje deed goed zijn best, het was prachtig weer. 

Dit jaar deed de slagwerkgroep van Victory maar één dag mee met het Varend Corso. We moesten verzamelen om 10:00 uur en zaten op boot 39. Het zou een lange dag worden, met veel publiek en gezelligheid. Het publiek reageerde goed op ons en stond enthousiast mee te doen. Het was ook hartstikke leuk om bekenden langs de kant te zien voor de support!

Graag wil de slagwerkgroep van Victory alle supporters en bezoekers bedanken voor de enthousiaste berichten en reactie’s. Wij vonden het onwijs gaaf om ook dit jaar het weer mee te mogen maken vanaf de boot.

Een foto impressie