Muzikaal het nieuwe jaar in!


Show- and Marchingband Victory heeft het jaar op 8 januari muzikaal ingeleid. In de aula van de repetitielocatie mocht iedereen die een deuntje mee kon spelen aanschuiven. Dit resulteerde in een grote groep muzikanten. De Show- and Marchingband heeft twee blokjes ten gehore gebracht, met daarin verwerkt de muziek die gekozen is voor de nieuwe show. 

De aanwezigen bij deze mooie jaaropening hebben dus als eerst de muziek van de nieuwe show kunnen horen. Tijdens de het spelen werden er ook diverse formulieren ingevuld. De aanwezigen konden een suggestie doen voor een naam van deze nieuwe show. 

Op 8 oktober, tijdens het Haags Muziek Festival, werd het thema van de nieuwe show bekend gemaakt aan het publiek. Ook hier liet de Show- and Marchingband al wat muziek horen die in deze show terug gaat komen. Victory heeft voor een rock-thema gekozen. Binnenkort komt er een item over de nieuwe show op de site te staan, houdt daarom de site goed in de gaten. 

Onze manager, Theo Zwinkels, heeft een mooie filmreportage gemaakt van de muziek die te horen was tijdens de play-in.