Toe aan een (nieuwe) muzikale uitdaging?


Show- and Marchingband Victory is altijd op zoek naar leden.

Altijd al muziek willen lezen en spelen of kan je dit al, maar ben je op zoek naar een nieuwe of andere vereniging? Lijkt het je leuk om samen met anderen populaire en bekende muziek te spelen in binnen- en buitenland? Dan is dit je kans!

Iedereen kan lid worden, leerling of ervaren muzikanten zijn beide welkom.
Leerling zullen uiteraard eerst onder de vleugel genomen worden van een instructeur en indien je al een ervaren muzikant bent en muziek kan lezen, dan kan je direct aansluiten tijdens de repetitie van de marchingband.

Een muziekinstrument bespelen is ontzettend leuk, maar met een groep is dat natuurlijk nóg leuker. Je maakt deel uit van een hechte groep muzikanten en verzorgt optredens in binnen- en buitenland. Dat betekent wel dat er ook gerepeteerd moet worden en dat doen we elke dinsdag van 19:45 tot 22:00 uur. Vaak op onze repetitie-locatie aan de Schaapweg 2 in Rijswijk en soms in een sporthal.

Plezier en muziek = Victory

Uiteraard willen we serieus repeteren, maar er is vaak tijd voor een lolletje. Victory is dan ook een muziek makende vriendenclub, want ook bij ons is de derde helft druk bezocht en is het zonder instrument ook gezellig. We hebben allemaal ons hart op de tong, maar zeker het hart op de juiste plek. Niemand zal alleen achterblijven en we zorgen allemaal voor elkaar. Vaker dan eens zeggen nieuwere leden dat zij het een geweldige club (mensen) vinden, dat ze zich op hun gemak voelen en het blauw-witte virus hebben overgenomen.

Meer dan een Show- and Marchingband

We hebben nog drie officiële onderdelen binnen Victory! Als de klant erom vraagt hebben we een slagwerkgroep die dus op verzoek uit het vet wordt gehaald en buiten de verzoekjes ook jaarlijks meedoet aan het Varend Corso.

Na de zomerstop beginnen de repetities van de Zeurpieten alweer, waar we het hele jaar naar uitkijken. Uiteraard zeggen we dat we het voor de kinderen doen, maar stiekem vinden we het allemaal leuk om muziek te maken, gek te mogen/kunnen doen en ons zelf weer even kind te voelen tijdens deze leuke optredens.

Elke maand hebben we alvast voorbereidende repetities voor de Charles Dickens Band. Soms zitten we zwetend in onze korte broek “Feliz Navidad” te spelen, wat soms voor vreemde gezichten zorgt bij voorbijgangers, maar er wel voor zorgt dat we in de winter met een goeie voorbereiding de optredens kunnen verzorgen.

De onderdelen zijn vrijwillige onderdelen, waardoor deze een afwijkende bezetting hebben, maar bijna iedereen doet hier aan mee.

Al met al genoeg reden om eens te komen kijken en, in mijn ogen, om lid te worden. 😊 

Mocht je inderdaad komen kijken, neem dan wel even contact met ons op, we zouden het jammer vinden als we in een sporthal bezig zijn en je voor een gesloten deur staat bij de gebruikelijke repetitieruimte. Ook kunnen we er, indien nodig, voor zorgen dat muziek geregeld wordt en er eventueel een instrument klaar ligt.

Mail daarom voor de zekerheid even naar voorzitter@marchingband-victory.nl.
Ik hoop je dan snel te zien.
Groetjes Lesley van der Hoeven