Maak kennis met muziek bij Victory


Altijd al muziek willen lezen en spelen? Lijkt het je leuk om samen met anderen populaire en bekende muziek te spelen in binnen- en buitenland? Dan is dit je kans! Show- and Marchingband Victory is op zoek naar aanstormend en jeugdig talent voor het Music Kids programma. Kinderen tussen de 6 en 16 jaar kunnen zich hiervoor opgeven. 

Een muziekinstrument bespelen is ontzettend leuk. Je maakt deel uit van een hechte groep en nadat je je muzieklessen succesvol af hebt gerond met een diploma, verzorg je optredens in zowel Nederland als daarbuiten.

Music Kids Victory

Ieder kind dat zich aanmeld bij Victory, start met zogeheten AMV lessen, wat staat voor Algemene Muzikale Vorming. Als de AMV goed is doorlopen, gaat de leerling door naar de Music Kids. Hier maken ze kennis met de verschillende instrumenten die je bij Victory kunt leren bespelen. Alle mogelijkheden worden zo voorgelegd. Hierna kan een leerling de voorkeur geven aan een instrument. Mocht dit later de verkeerde keuze te zijn, dan kan er van muziekinstrument gewisseld worden.

Als eenmaal de keuze voor een muziekinstrument gemaakt is, krijgt de leerling individueel les. De focus ligt tijdens deze lessen op noten leren lezen, het muziekinstrument leren kennen en bespelen. Daarnaast komt er ook een stuk exercitie aan te pas, oftewel het in de maat leren lopen en spelen. Kortom: alles wat er nodig is om in de toekomst mee te kunnen spelen met de marchingband.

Van Music Kids naar Marchingband

Alle kinderen die als Music Kid de vereniging binnen komen, zullen klaar worden gestoomd voor een plekje in onze marchingband. Dit gebeurd door middel van het afnemen van examens. Na het succesvol doorlopen van een examen, krijgt de leerling een diploma. Na het behalen van diploma A, B en C is de leerling klaar voor de marchingband.

Plezier maken vinden wij heel belangrijk

Naast het leren bespelen van een muziekinstrument is het voor ons heel belangrijk dat ieder lid met plezier naar Victory komt. De kinderen zullen daarom leuke activiteiten te wachten staan. Denk daarbij aan kamp, dagjes weg en andere leuke activiteiten.

Is dit iets voor jouw kind? Kom dan eens geheel vrijblijvend kijken op onze repetitieavond. De repeitie is iedere week op donderdag vanaf 19:00 uur. Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ook ons contactformulier invullen.