Menno geslaagd voor zijn C-diploma 1


Donderdagavond 8 maart heeft Menno examen gedaan voor het laatste onderdeel, het C-diploma. Tijdens dit examen wordt er gekeken of je al ver genoeg bent om mee te gaan spelen met de marchingband. Menno heeft de afgelopen tijd keihard gewerkt om dit doel te bereiken en is dan ook geslaagd!

Menno speelt al een tijd mee met de repetities en zal vanaf nu onderdeel zijn van de slagwerkgroep. Menno, we wensen je heel veel succes en vooral plezier bij Victory. Je hebt er hard voor gewerkt, en dat harde werken is beloond! Veel succes aanstaande zondag in Belgiƫ en alle optredens die nog mogen komen!

Diploma C voor Menno


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Menno geslaagd voor zijn C-diploma