Leerlingen behalen diploma A

Donderdagavond om 10 uur was het voor Laura, Menno en Desire zover. Ze gingen examen doen voor diploma A. Laura en Menno zijn leerlingen op de snare en Desire is leerling slagwerk om uiteindelijk de thunderbales voor haar rekening te nemen. Voor dit examen moesten de leerlingen theorie en praktijk toepassen en dat was natuurlijk best wel spannend.

Die spanning bleek achteraf nergens voor nodig, want alledrie zijn ze dik geslaagd! Marco Hopman gaf ze aan het eind van de avond hun diploma en ze werden toegespeeld door de muzikanten van Jong Victory. Hartstikke leuk dus!

Laura, Menno en Desire, gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma! Op naar diploma B!

Groetjes Lynn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *